Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:06:22 (dia: Ja) Ambu 17169 Jacob Bijsterstraat 3122TX Schiedam Schidm Bon 82762 Prio Middel Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond (Regionale functionaris)
maandag 21 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 26|05

Auto te water geraakt aan het Drevenpark in Vlaardingen

De bestuurder kon wonder boven wonder zonder verwondingen uit zijn voertuig komen en op het dak wachten tot de komst van de hulpdiensten

VLAARDINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag 26 mei is net na middernacht een Duitse auto te water geraakt aan het Drevenpark in Vlaardingen. De bestuurder kon wonder boven wonder zonder verwondingen uit zijn voertuig komen en op het dak wachten tot de komst van de hulpdiensten.

 

De man reed met veel te hoge snelheid over de Lepelaarsingel, ging recht over een rotonde heen, knalde over een groenstrook, een fietspad, rakelings tussen bomen door en kwam in het water tot stilstand. Meerdere getuigen meldde dat de man zeker 100 kilometer per uur reed, waar 50 is toegestaan. Bergers zijn ruim anderhalf uur bezig geweest om de Volkswagen Polo GTI op het droge te krijgen. De man verklaarde zelf ook veel te hard te hebben gereden en ging alleen een blikje 'Red Bull' halen in een avondwinkel. Voor de man wordt het een duur blikje energydrank.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines