Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:11:31 Ambu 17168 Oostsingel 3112GC Schiedam Schidm Bon 150639 Prio Hoog Eenheid | CPA Rotterdam Rijnmond (Regionale functionaris)
zaterdag 28 november 2020

DINSDAG 21|05

Uitrol van bewakingscamera's en negen openbare AED's in Vlaardingen

Op 15 strategische punten komen de camera's aan een mast of aan een bedrijfspand te hangen

VLAARDINGEN - Ondernemersvereniging Groot Vettenoord is druk bezig met de uitrol van bewakingscamera's en negen openbare AED's op industrieterrein Groot Vettenoord en de A. Koplaan in Vlaardingen.

 

Camera's

Op 15 strategische punten komen de camera's aan een mast of aan een bedrijfspand te hangen. Elke van de camera's zal op een specifieke hoek gericht zijn. Bij elke toegang tot het bedrijfsterrein zal er naast een overzichtscamera ook een camera zijn die speciaal bedoeld is voor het registreren van kentekens.

 

AED's

Op het industrieterrein komen in totaal 9 AED's te hangen. Deze zijn verdeeld over ons industrieterrein (middels de 6 minuten berekening). Deze AED's zijn 24/7 beschikbaar! De ondernemers werken hierin samen met de hartstichting. Dit betekend dat ook de 112 centralisten weten waar deze AED's hangen.

 

De AED's zijn niet zomaar te gebruiken. De kasten waarin de AED's komen te hangen zijn beveiligd met een PIN-code. Op elke positie van de AED hangt ook een bewakingscamera zodat er ten alle tijden zicht op is.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines