Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:58:55 3 Te Water Eleonorastraat Vlaardingen Icnum 255591 Prio Eenheid | Politie Rijnmond (Persalarm)
woensdag 27 mei 2020

ZATERDAG 11|05

Medewerkers ontdekken 34 inklimmers in vrachtwagen Vlaardingen

De 38-jarige (vermoedelijk Roemeense) chauffeur werd direct aangehouden en is naar het politieburerau overgebracht

VLAARDINGEN - Op het terrein van een scheepvaartbedrijf aan de Vulcaanweg in Vlaardingen zijn op 11 mei in de laadruimte van een vrachtwagen 34 mensen ontdekt. Onder hen waren twee kinderen van 7 en 9 jaar. Geen van de 34 personen was onwel of gewond. De politie heeft hen uit de vrachtwagen gehaald en naar een politiebureau overgebracht. De vrachtwagenchauffeur is aangehouden.

 

Medewerkers van het bedrijf ontdekten de mensen op deze zaterdagmiddag en belden direct de politie. In eerste instantie leek het er op dat er zo'n 25 mensen in de vrachtauto zaten, maar dat bleken er uiteindelijk 34 te zijn. De 38-jarige (vermoedelijk Roemeense) chauffeur werd direct aangehouden en is naar het politieburerau overgebracht, waar hij wordt verhoord.

 

In beslaggenomen
De 34 personen mankeerden niets en de politie heeft hen met een bus naar een politiebureau vervoerd, waar ze zijn opgevangen. De chauffeur was onderweg naar Engeland. Hij zit vast en zijn vrachtwagen is in beslaggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines