Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:46:51 Ambu 17148 Churchillsingel 3137XB Vlaardingen Vlaard Bon 84771 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-148
zondag 12 juli 2020

MAANDAG 10|12

Twee bestelbusjes, een camper en een vrachtauto in brand in Vettenoord Vlaardingen

Allevier de branden lijken te zijn aangestoken

VLAARDINGEN - Twee bestelbusjes, een camper en een vrachtauto vatten zondagochtend in Vlaardingen vlam, binnen een paar minuten en binnen een straal van een paar honderd meter. Brandstichting is zeer waarschijnlijk. De politie doet onderzoek naar de dader en is op zoek naar getuigen.

 

De eerste melding kwam om 01.45 uur binnen vanaf de 3e Industriestraat in Vlaardingen. Daar stond een auto in brand. De agenten die via de Taanderijstraat kwamen aanrijden, zagen ook daar een brand, een vrachtwagen. Samen met de eigenaar van één van de autobedrijven begonnen zij deze te blussen tot de brandweer het overnam.

 

Een omstander vertelde de agenten dat hij even daarvoor ook al een brandje had geblust, eveneens in de 3e Industriestraat. Het achterwiel van een bestelbusje stond hier in brand. Door een emmer water over het wiel te gooien, kon de man deze brand blussen.

 

De vierde brand werd gemeld tijdens de bluswerkzaamheden. Op de Mercuriusstraat stond een camper in brand. Allevier de branden lijken te zijn aangestoken. In het onderzoek naar de dader(s) zijn getuigen en camerabeelden zeer welkom.

 

Heeft u informatie en/of beelden die meer duidelijkheid kunnen geven over de brandstichtingen, neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Als u anoniem wilt melden, kunt u contact op nemen met M. via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines