Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:29:46 Ambu 17125 Lissabonweg 3137LG Vlaardingen Vlaard Bon 78338 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-125
zondag 16 juni 2019

VRIJDAG 24|08

Dronken man valt tussen wal en schip in Maassluis

Omdat een getuige het niet helemaal vertrouwde liep de man om en zag hem tot zijn schrik in het water vallen en alarmeerde de hulpdiensten

MAASSLUIS - Donderdagavond, even voor middernacht, rukten de hulpdiensten massaal uit naar de Govert van Wijnkade in Maassluis alwaar een persoon te water was geraakt.

 

Een man had een wel hele gezellige avond gehad in een kroeg en vlak voordat hij zijn boot op wilde stappen, viel hij in het water. Een persoon die de man zag zwalken liep mee naar het hek. Omdat hij het niet helemaal vertrouwde liep de man om en zag hem tot zijn schrik in het water vallen en alarmeerde de hulpdiensten. De brandweer wist de man snel uit het water te halen en hierna is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Volgens een getuige was het slachtoffer eerder deze week ook met zijn boot op een krib gevaren, ter hoogte van Vlaardingen. Hierdoor was er schade ontstaan onder de boot en zodoende ligt de boot nu in Maassluis voor reparatie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines