Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:30:11 Ambu 17106 Sint Liduinastraat 3117CS Schiedam Schidm Bon 199522 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-106

Ambulance 17-106

zondag 16 december 2018

ZATERDAG 09|06

Twee personen gewond bij steekpartij in Vlaardingen

Een derde persoon die door hem met het mes werd bedreigd, sloeg de man zodanig hard in het gezicht dat deze naar het ziekenhuis moest

VLAARDINGEN - Een man verwondde zaterdagavond in een portiek aan de Datheenstraat twee mensen met een mes. Een derde persoon die door hem met het mes werd bedreigd, sloeg de man zodanig hard in het gezicht dat deze naar het ziekenhuis moest. Zowel de man met het mes als de man die hem heeft geslagen zijn aangehouden.


Kwart over tien zaterdagavond stond bij een woning in de Datheenstraat een man met een mes aan de deur bij zijn buren. De reden is vooralsnog onduidelijk maar de buren liepen letsel op aan hun handen. Een derde persoon kwam poolshoogte nemen bij de onenigheid en ook hij werd bedreigd met het mes. Daarop sloeg deze man de man met het mes hard in het gezicht.

 

Zowel de man met het mes als de man die heeft geslagen, zijn aangehouden. De man met het mes moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines