Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:29:45 (dia: ) Ambu 17126 Mgr Nolenslaan 3119ER Schiedam Schidm Bon 8645 Prio Middel Eenheid | Ambulance 17-126

Ambulance 17-126

zaterdag 19 januari 2019

ZONDAG 11|02

Dode man aangetroffen op de Claes de Vrieselaan

Agenten troffen een overleden man die vanuit een appartement naar beneden was gesprongen of gevallen

ROTTERDAM - Zondagochtend vroeg werd het lichaam van een man gevonden op de Claes de Vrieselaan. Hij was vanuit een hoger gelegen woning naar beneden gevallen. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf.


Een getuige belde even voor drie uur zondagochtend de politie omdat een man met een hoofdwond op de Claes de Vrieselaan lag. Agenten troffen een overleden man die vanuit een appartement naar beneden was gesprongen of gevallen.

 

In de woning van waaruit de man gesprongen of gevallen is, was nog een man aanwezig. Omdat agenten een misdrijf wilden uitsluiten is een onderzoek gestart. De man is aangehouden om zijn verhaal te horen op het bureau. De Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht in de woning. Ook zal de politie buurtonderzoek houden op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat relevant kan zijn voor het onderzoek, neemt u dan alstublieft op met de opsporing van district Stad via 0900-8844.

Foto's
1/1
Locatie