Logo 112Schiedam

Redactie overval 0 reactie(s) do 10 augustus 2023, 15:54

Omstander gestoken tijdens aanhouding overvaller juwelier

VLAARDINGEN – Donderdagmiddag 10 augustus is een juwelier op het Vlaardingse Liesveld overvallen door een man met een mes. Op zijn vlucht werd hij overmeesterd door een groepje omstanders. Eén van de omstanders liep daarbij steekwonden in zijn been op.

Rond kwart voor één donderdagmiddag stapte een man met een mes de juwelier aan het Liesveld binnen en eiste geld. Daarbij ontstond een korte worsteling in de juwelierszaak. Niemand raakte hierbij gewond. De overvaller ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor.

Buiten de zaak werd de man echter al snel gepakt door een aantal omstanders. Eén van de omstanders werd hierbij gestoken in zijn been. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn verwondingen.

De verdachte, een 21-jarige man uit Capelle aan den IJssel, is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.