Logo 112Schiedam

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 27 april 2019, 1:54

Letselschade, wat nu? Stel hier je vragen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17 aug 2021 om 09:20 uur

Een ongeval op het werk, in het verkeer of een medische fout door andermans schuld. Het kan iedereen overkomen en de gevolgen kunnen groot zijn.

Als slachtoffer heb je recht op een schadevergoeding en ben je gebaat bij een vlotte afwikkeling. Maar hoe moet je handelen? En wat betekenen al die juridische termen? Stel hier vrijblijvend jouw vraag of vragen. Laat je telefoonnummer achter en wij zorgen ervoor dat je spoedig wordt gebeld.

Wacht niet te lang! Het is in jouw belang om ervoor te zorgen dat je een rechtvaardige vergoeding krijgt voor de schade die je hebt geleden.

Stel je vraag via ons contactformulier en laat je gegevens achter, inclusief telefoonnummer, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.