Redactie evenement 0 reactie(s) di 28 september 2021, 17:20

Het eerste Regenboogweekend van Schiedam

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17:21 uur
SCHIEDAM – Van vrijdag 8 tot en met maandag 11 oktober organiseert samenwerkingsverband LHBTI Schiedam met diverse partners uit de stad het eerste Regenboogweekend. Onder andere naar aanleiding van diverse incidenten is het besef er nog meer: zichtbaarheid en inclusie moeten bovenaan onze agenda’s staan. Alleen zo kan Schiedam ook echt ‘Stad van iedereen’ zijn.

Het Regenboogweekend is een startpunt om samen met diverse organisaties in de stad toe te werken aan een structurele plek voor alle vormen van genderdiversiteit: wat je genderidenteit ook is, op welk gender je valt (of op geen enkele), welke geslachtskenmerken je hebt (denk aan mensen met een intersekse conditie) en hoe je je ook kleedt (je genderexpressie). Ons doel is een inclusieve stad met steeds meer kennis over LHBTI+.

In dit eerste weekend is er een feest, een ontmoeting, een activiteit voor kinderen, een lezing en de jaarlijke uitreiking van de landelijke Jillis Bruggeman Penning en regionale opstekers.

Ga naar lhbtischiedam.nl/regenboogweekend om aan te melden en meer informatie.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.