Politie
Redactie overig 1 reactie(s) za 01 april 2023, 16:24

Explosie bij woning in Vlaardingen, politie zoekt getuigen

VLAARDINGEN – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de Hoflaan in Vlaardingen. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond.

In de nacht van vrijdag 31 maart op zaterdag 1 april omstreeks vier uur in de nacht kreeg de politie een melding binnen van een explosie bij een woning. Het was duidelijk te zien dat de woning schade had opgelopen aan de voordeur en kozijnen. De bewoner van de woning is gelukkig niet gewond geraakt maar wel enorm geschrokken.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord? Of heeft u camera-, of dashcam beelden in de omgeving van de Hoflaan en ziet u hier iets opmerkelijks op? Geef het dan door via 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.