Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 september 2021, 15:18

Drugsuithalers in ademnood in container op de Maasvlakte

Laatst bijgewerkt: maandag 15:22 uur
ROTTERDAM – Op een containerterminal aan de Missouriweg op de Maasvlakte in Rotterdam zijn maandag rond het middaguur negen verstekelingen in een container aangetroffen. De uithalers werden aangetroffen door havenpersoneel nadat de verstekelingen zelf 112 hadden gebeld vanuit de container. De verstekelingen kampen met ademhalingsproblemen. De hulpdiensten zijn in groten getale aanwezig.

Twee traumahelikopters, zeker tien ambulances en de brandweer zijn ter plaatse om de verstekelingen van de nodige medische hulp te voorzien. Hoe ernstig zij zijn verzwakt is nog niet bekend. Op het terrein wordt inmiddels ook in andere containers gekeken of er niet nog meer verstekelingen aanwezig zijn. Er is door de hulpdiensten opgeschaald naar GRIP 1 om het incident gecoördineerd te laten verlopenDe uithalers zijn aangehouden en overgebracht naar de zeehavenpolitie. Omdat de telefoon waarmee 112 is gebeld niet bij de uithalers is aangetroffen wordt er nog gezocht naar een mogelijke tweede container.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.