Logo 112Schiedam

Redactie overig 0 reactie(s) di 28 september 2021, 16:39

Dode kat aangetroffen in kistje, wie doet zoiets?!

Laatst bijgewerkt: dinsdag 16:39 uur
PERNIS – Op dinsdag 28 september reden de wijkagenten van Pernis tijdens de surveillance op de Oud Pernisserweg. Op de parkeerplaats tegenover het JAP stond personeel van de gemeente Rotterdam. Het was te zien dat zij aangeslagen waren. Toen de agenten in gesprek gingen met de gemeentemedewerkers, zagen zij een kistje staan. Dit kistje zag eruit als een soort val en was duidelijk met slechts één doel in elkaar gezet.

In het kistje zaten een paar stenen die dit kistje in de sloot naar de bodem hadden laten zinken. Ook zat in dit kistje een dode kat. Duidelijk was te zien dat de kat had geprobeerd uit het kistje te komen. Het kistje was door de medewerkers van de gemeente uit de sloot gehaald. Het was duidelijk te zien dat de kat al enige dagen in het water had gelegen.

Mensen die dit soort dingen doen, moeten worden aangepakt. Uiteraard wil de politie weten wie dit soort dingen doet.

Als u de kat herkent, of uw kat mist, of iets heeft gezien, laat de politie dan weten. U kunt contact opnemen via 0900-8844.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.