Logo 112Schiedam

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 10 november 2021, 3:07

Dode en zwaargewonde bij frontale aanrijding op de Straatweg in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: woensdag 16:49 uur
ROTTERDAM – Bij een ernstig verkeersongeval op de Straatweg in Rotterdam is in de nacht van dinsdag op woensdag een 26-jarige man uit Zoetermeer om het leven gekomen, een een 21-jarige man uit Bergschenhoek raakte door het ongeluk ernstig gewond. Het ongeluk gebeurde rond middernacht, twee auto’s botsten door een nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar. Beide bestuurders kwamen bekneld te zitten in hun voertuigen.

De brandweer moest ter plaatse komen om de slachtoffers te bevrijden. Het slachtoffer uit de groene auto werd met spoed uit het voertuig gehaald, direct werd er gestart met de reanimatie van de man. Helaas overleed hij ondanks alle inspanningen ter plekke aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer in de andere auto kon worden bevrijd nadat er een deur was verwijderd. Het slachtoffer is met zwaar letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De man uit Zoetermeer wilde een tram inhalen, raakte daarbij op de verkeerde weghelft en botste op een tegenligger bestuurd door de 21-jarige man uit Bergschenhoek. In de auto’s zaten geen passagiers.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Schiedam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Schiedam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.