Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:04:38 Ambu 17113 Dirk De Derdelaan 3132HB Vlaardingen Vlaard Bon 159129 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-113
vrijdag 21 september 2018
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 14|09

AMSTERDAM - Sinds de ochtend van 13 september 2018 wordt vanuit uit Amsterdam Zuidoost, K-zone, Kruitberg de 12-jarige Rodechelies Celedonio Santo vermist. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. Haar familie is heel ongerust.

 

Rodechelies heeft een beugel voor haar boventanden. Heeft u haar gezien of weet u waar zij is, bel zo spoedig mogelijk de politie.

 

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Gegevens

Naam: Rodechelies Celedonio Santo
Geboortedatum: 15-11-2005
Huidige leeftijd: 12
Lengte: 160 ...

1/1

MAANDAG 10|09

GRONINGEN / ARNHEM - Daniëlle zou na een bezoek aan haar moeder weer naar de instelling gaan waar zij verblijft. Zij is daar echter nooit aangekomen.

 

Zij moest naar station Arnhem, maar de laatste bekende plaats is Groningen. Uit camerabeelden blijkt dat ze twee uur lang op een bankje bij de BurgerKing in het Groningse treinstation heeft gezeten. Op een gegeven moment spraken twee mannen/jongens haar aan en liepen zij gezamenlijk weg. Twee minuten later kwamen de twee mannen/jongens weer in beeld, maar zonder Daniëlle.


Op dat moment droeg zij een blauwe spijkerbroek met gaten ...

1/1

DONDERDAG 06|09

AMSTERDAM - Arjen Kamphuis is op 8 augustus 2018 naar Noorwegen vertrokken voor een vakantie. Hij had in Nederland hiking spullen gekocht. Arjen zou tot 22 augustus op vakantie gaan.

 

Op 29 augustus 2018 heeft zijn werkgever hem als vermist opgegeven. Uit onderzoek blijkt dat de telefoon van Arjen op 30 augustus 2018 nog is aan gegaan voor 20 minuten in Noorwegen. Hierna zijn de simkaarten verwijderd en is er een Duitse simkaart in zijn toestel geplaatst. Van dit nummer gaan de collega's in Noorwegen nog een historie aanvragen. Op het moment van aanzetten was dit in de omgeving ...

WOENSDAG 19|09

AMSTERDAM - De 12-jarige Rodechelies Celedonio Santo uit Amsterdam Zuidoost is sinds donderdagochtend 13 september vermist. Het onderzoeksteam van de politie houdt rekening met het scenario dat Rodechelies mogelijk ergens verborgen wordt gehouden.

 

Het verborgen houden van een minderjarig kind is een misdrijf en dus strafbaar. Het onderzoeksteam dat zich bezig houdt met de vermissing van Rodechelies ontving sinds het moment van haar vermissing meerdere tips, maar vooralsnog is zij nog altijd niet terecht.

 

Mensen die meer informatie hebben over de verblijfplaats van het ...

WOENSDAG 12|09

DALFSEN - Afgelopen dagen is de politie op zoek geweest naar een 18 jarige vrouw uit Dalfsen. Zij is in goede gezondheid aangetroffen.

 

We bedanken iedereen voor het meekijken en het delen van ons bericht. In verband met haar privacy geven wij verder geen informatie.