Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:00:44 Ambu 17128 Nieuwe Haven 3117AA Schiedam Schidm Bon 128866 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-128
maandag 16 juli 2018

VRIJDAG 01|09

Man op de Oldegaarde mishandeld en beroofd

Wie herkent zijn berovers?

ROTTERDAM - Een 58-jarige man uit Nieuw-Beijerland werd zondagmiddag 20 augustus het slachtoffer van een beroving. De man wilde zijn Breitling horloge verkopen maar werd op de Oldegaarde in Rotterdam mishandeld en daarna beroofd.

 

Het slachtoffer had zijn horloge via marktplaats te koop aangeboden. Op zijn advertentie reageerde een man uit Rotterdam en ze maakten een afspraak voor de verkoop op zondag 20 augustus om 15.00 uur.

 

Op de bewuste zondag werd het slachtoffer voor een portiek aan de Oldegaarde opgewacht door de potentiele koper. Samen met hem liep het slachtoffer het pand in. Eenmaal op de trap, kwam er nog een tweede persoon bij. Vlak daarna werd de man uit Nieuw-Beijerland, op de trap tussen de eerste en de tweede verdieping, neergeslagen en beroofd van zijn horloge. Ook de tas met daarin de doos van het horloge werd meegenomen. Een voorbijganger belde uiteindelijk de politie.

 

Herkenning?
Door de klappen op zijn hoofd liep het slachtoffer letsel op aan zijn gezicht. Ook was hij even buitenbewust zijn. Hij deed aangifte en de politie stelde camerabeelden veilig vanuit de portiek. Daar zijn de daders op te zien. Tot nu toe is het duo nog niet herkend. Weet u wie het zijn? Laat het de politie weten via 0900-8844 of meld het bij MMA via 0800-7000.

Locatie