Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:45:09 Co Melder Newtonstraat Schiedam 170431 Ic01 Vak: 6061214 Prio Middel Eenheid | Schiedam Kazernealarm Brandweer Waterweg Rijnmond
woensdag 20 september 2017

ZATERDAG 24|06

Rook uit versnijdingspand Schiedam leidt tot ontruiming woning

Zeven personen, onder wie vier kinderen, werden voor de zekerheid naar het ziekenhuis vervoerd, maar bleken gelukkig niets te mankeren

SCHIEDAM - Zeven mensen hebben op 24 juni rond 04.30 uur hun drie Schiedamse huizen aan de Nicolaas Beetsstraat moeten verlaten, nadat bij de buren rook uit de woning kwam.


De zeven personen, onder wie vier kinderen, werden voor de zekerheid naar het ziekenhuis vervoerd, maar bleken gelukkig niets te mankeren. Het betreffende pand bleek een locatie te zijn waar (vermoedelijk) harddrugs wordt versneden. Er bleek geen sprake te zijn van brand, maar van rook uit een pan op een kooktoestel. De buurman zag de walm en belde 112, waarop brandweer en politie ter plaatse kwamen.

 

Het pand wordt in de loop van zaterdag 24 juni leeggehaald. Er zijn geen aanhoudingen verricht en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto's
1/1
Locatie