Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:27:51 (dia: ) Ambu 17115 Schiedamseweg 3134BB Vlaardingen Vlaard Bon 172669 Prio Middel Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-115
zaterdag 20 oktober 2018

DONDERDAG 17|12

Twee mannen overvallen tabakswinkel Reigerlaan

De eigenaar werd opeens van achteren vastgepakt en met een mes bedreigd

VLAARDINGEN - Woensdagochtend hebben twee mannen een tabakswinkel aan de Reigerlaan in Vlaardingen overvallen. Zij zijn er met geld en sigaretten vandoor.


Even na acht uur 's morgens was de eigenaar van de winkel aan de achterzijde, zoals elke ochtend, bezig met het binnen halen van de nieuwe kranten toen hij opeens van achteren werd vastgepakt en met een mes werd bedreigd. De overvaller duwde hem naar binnen, waardoor de eigenaar viel. Een tweede dader duwde de medewerkster die al in de winkel was tegen de grond. De overvallers eisten geld. Ook laden zij hun tassen vol met sloffen sigaretten. Toen zij hun buit bij elkaar hadden, gingen de daders er rennend vandoor.


De politie is een onderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft gezocht naar sporen, omliggende winkeliers en omwonenden zijn in een buurtonderzoek bevraagd en er wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn. Ook komt de politie graag in contact met mensen die ten tijde van de overval in de buurt van de Reigerlaan waren en de twee mannen heeft zien aan komen lopen of heeft zien wegrennen.

Locatie

Headlines