Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:56:13 Ambu 17101 Lange Singelstraat 3112EC Schiedam Schidm Bon 130253 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-101

Ambulance 17-101

woensdag 18 juli 2018

MAANDAG 14|09

Schiedammer gewond bij steekpartij op de Pleinweg

Vrijdagavond kreeg een groepje mannen in de avondwinkel aan de Pleinweg in Rotterdam ruzie met een andere man

ROTTERDAM - Op de Pleinweg is vrijdagavond een 32-jarige Schiedammer gestoken nadat hij in een avondwinkel ruzie had gekregen met een groepje mannen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Vrijdagavond kreeg een groepje mannen in de avondwinkel aan de Pleinweg ruzie met een andere man. Het liep uit op een vechtpartij die zich naar buiten verplaatste. Op straat werd de ene man gestoken door een man uit het groepje. De hulpdiensten werden gealarmeerd en de mannen sloegen op de vlucht. Toen de politie arriveerde, stond alleen de gewonde man er nog. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zocht in de omgeving naar de daders. Bij een café op de Goeresestraat zagen zij een gewonde man die voldeed aan het signalement van de dader. Deze man is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om te kijken naar zijn verwondingen. Hij moest kort daarna weer vrijgelaten worden omdat er niks tegen hem kon blijken.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident of naar mensen die meer informatie hebben. Kunt u helpen bij dit onderzoek dan vragen wij u te bellen met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u contact opnemen met M. via 0800-7000 of een online melding doen op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Locatie

Headlines